Integrasjon med Poweroffice GO

Her er det veiledning til hvordan du kobler Poweroffice GO regnskap sammen med QuickPOS

Sammenkobling

Før du starter integrasjonen i Quickorder, så må du finne fram QuickPOS API nøkkel i Poweroffice GO og opprette API-nøkkel.

Velg Meny -> Innstillinger -> Utviddelser

Her velges Quickorder

Dette gir en "Token" eller "Nøkkel" Denne kopierer du.

Neste step er å koble Quickorder og Poweroffice GO sammen. Det gjøres i Quickorder backoffice under Innstillinger -> Integrasjoner.

Trykk på "Koble til"

Lim inn Token fra Poweroffice GO

Da er de 2 systemer koblet sammen.

Oppsetning i Quickorder

Nå er det 3 steder kontoplanen fra Poweroffice GO skal knyttes under inn stillinger i Quickorder. Det er:

1. Menykort (alle Varetyper)
  2. Bokholderi (Momskoder)
  3. Betalingstyper

1. Menykort - Produkttyper.

For hver produkttype skal det ut fra hovedboken i Poweroffice GO tilknyttes riktig konto for salget. En for omsetning med vanlig moms og én for omsetning med redusert (takeaway) moms.

2. Bokholderi - Momskoder

For hver momskonto skal det angis hvilken type moms det er i Poweroffice GO.

3. Betalingstyper

For hver betalingstype skal det settes inn en konto. Her er det viktig å ikke sette inn konto for banken direkte. En betaling på en kortterminal må inn over en hjelpekonto. Typisk i 15xx serien.

Når de 3 er satt opp er det klar for å overføre til Poweroffice GO.

Overførsel av bilag til regnskapssystemet:

Velg Økonomi -> Eksport og velg en periode.

Nå vil det komme opp en visning av bilag. Trykk deretter på "Overfør til Poweroffice GO".

Når det er overført opp til dato, så kan det anbefales å aktivere automatisk overførsel. Trykk på de 3 prikker inne på integrasjonen under Innstillinger -> Integrasjoner. Og slå på "Automatisk eksport" på integrasjonen.

Det som overføres er all daglig salg bortsett fra salg av gavekort og omsetning med gavekort som betalingsmiddel. Dette må bokføres manuelt.