Denne artikel beskriver, hvordan du opsætter funktionen stempelur. Denne funktion er rigtig smart, hvis dine medarbejdere for eksempel ofte møder ind lidt før eller bliver lidt længere, for så registreres dette automatisk, hvorved du slipper for at skal ind manuelt og ændre vagter.

Oversigt:
1. Opsæt Stempelur
   1.1. Opret Fast Stempelur
   1.2. Stempelur på App/Webapp
2. Opret en Webapp for Stempelur
3. Lav Op- og Nedrundingsregler

1. Opsæt Stempelur

Først og fremmest skal stempeluret opsættes. Dette er heldigvis super simpelt og nemt at gøre.

1. Log ind på scheduling.quickorder.io
  2. Gå til Indstillinger > Stempelur. Her kan du slå stempelur til og fra

Du skal nu beslutte om du vil have et fast stempelur eller om dine medarbejdere selv skal kunne stemple ind og ud på deres egen telefon. Det er også muligt, at have begge ting slået til.

1.1. Opret Fast Stempelur

Med denne mulighed har I blot stempeluret sat til på en computer eller tablet, som står fast på arbejdspladsen. Medarbejderne skal stemple ind og ud på denne enhed.

1. Slå Fast stempelur til
  2. Indtast en adgangskode. Denne kode burde kun kendes af lederen, da medarbejderne ellers vil kunne logge på hjemmefra
    Hvis du aktiverer Personlig stempelur adgangskode, vil hver enkelt medarbejder vælge deres egen adgangskode, som de skal bruge hver gang de stempler ind og ud. Adgangskoden vælges den første gang de stempler ind

3. Tryk på Gem ændringer nederst i højre hjørne

1.2. Stempelur på App/Webapp

Hvis dine medarbejdere selv skal kunne stemple ind og ud fra deres egen telefon eller tablet, kan du slå denne funktion til.

1. Slå funktionen til

Du kan nu vælge om dine medarbejdere kun har mulighed for at stemple ind, når de er i en af de områder, som du har valgt. Hvis medarbejderen ikke er i en af områderne, når de stempler ud, skal de skrive en note som forklarer, hvorfor de ikke er på arbejdspladsen. Denne note vil du kunne se, når du skal godkende løn.
OBS: Denne funktion virker kun, når medarbejderne bruger iOS appen.

1. Slå Tillad kun on-location indstempling til
  2. Søg på adressen for arbejdsstedet og indtast en radius fra dette sted, som dine medarbejdere skal kunne stemple ind i. Du kan godt vælge mere end én lokation
  3. Tryk på Gem ændringer

2. Opret en Webapp for Stempelur

Få dit stempelur ud på startsiden på din iPad, så du med ét enkelt klik kan åbne stempeluret.

1. Åbn Safari og gå ind på app.quickmanager.io/punch-login

2. Tryk på Stempelur

3. Indtast dit Virksomhedsid, som du kan finde under Indstillinger > Stempelur. Tryk på Næste

4. Vælg afdeling, indtast din adgangskode og klik på Log ind

5. Når du er logget ind, klikker du på nedenstående ikon efterfulgt af Føj til hjemmeskærm

6. Vælg navnet på webappen og tryk på Tilføj

7. Åbn webappen fra skrivebordet og log ind på ny. Herefter burde du automatisk være logget ind fremover

3. Lav Op- og Nedrundingsregler

Du kan lave regler for op- og nedrundning ved henholdsvis start af vagten og slutning af vagten.

1. Gå til Indstillinger > Stempelur > Op- og nedrundingsregler

2. Der er her to vinduer (1) Vagt start og (2) Vagt slut. Ved hver af disse vinduer er der to scenarier (1) Tidligere end planlagt og (2) Senere end planlagt.
    Hvis du trykker på det lille som er ud for Afrundingstype, kan du læse, hvad de forskellige muligheder betyder
  3. Når du har valgt de ønskede regler, tryk på Gem ændringer

Tillykke! Du har nu opsat dit stempelur! 🤩