3. Tilpasning af eksisterende menukort til Weorder

Guide til at optimere eksisterende menukort til Weorder

Denne guide hjælper dig med at optimere et eksisterende menukort, så det virker optimalt på din takeaway side.

Hvorfor skal jeg optimere mit menukort?

Optimeringen af menukortet vil gøre din takeaway side visuelt flottere, og mere overskuelig.

Dette eksempel viser hvordan dit nuværende QuickOrder menukort muligvis ser ud- og hvad det har af effekt på din takeaway side.

Sådan ser mit nuværende menukort ud i POS backoffice:

Menukortet er opsat på sådan en måde, at jeg ikke har "overkategorier" - jeg har bare mine kategorier for de ting jeg sælger, det vil sige burgere, vafler osv. Hvilket resultere i, at takeaway siden ser sådan ud:

1. Der er ikke plads til alle mine kategorier, og i dette tilfælde er "vafler" ikke fuldt synlig.

2. Kategorierne går igen, hele fire steder.

Løsningen - Over- og underkategorier

Løsningen er at oprette "Over"- og "Underkategorier"

I dette tilfælde vælger jeg at oprette "Kategorierne":

*  Grillmad

* Varme drikke

* Kolde drikkevarer

* Desserter

Disse kategorier er mine nye "Over" kategorier

Jeg har tilføjet et billede hvor der står "takeaway" så jeg ved hvilke kategorier jeg bruger til mit takeaway menukort.

Underkategorier

Nu kan vi oprette underkategorier. Her har jeg valgt at min overkategori "Grillmad" skal indholde underkategorierne "Burgers, Pomfritter, Pølser samt Pitabrød"

1. Der er nu en overkategori "Grillmad" - hvilket er den jeg redigere i

2. Inde i kategorien "Grillmad" har jeg nu tilføjet 4 underkategorier.

Tilføjelse af produkter

Da vi allerede har vores produkter, kan vi duplikere dem ind i de forskellige under kategorier på følgende måde:

1. Under "Pomfritter" ligger der på nuværende tidspunkt ingen produkter.

2.Vi kan duplikere de pomfritter vi allerede har, fra vores originale menukort ved at trykke på "Dupliker eksisterende"

1. Du finder først det produkt du ønsker at duplikere - i dette tilfælde "Lille pommes"

2. Du trykker på "Duplikering"

Nu er lille pommes duplikeret ind i kategorien "Pomfritter"

Dette kan du gøre med alle dine eksisterende produkter i de respektive underkategorier.

Over- og underkategorier på takeawaysiden

1. Nu er der plads til alle kategorierne

2. Det samme står der ikke gentagende gange - Du kan nu se at "Kategorien Grillmad" indeholder 4 "Underkategorier". Du blivere sendt ned til "Burgers" hvis du trykker på denne underkategori.