Serveringer er en metode til at fordele en bestilling på flere retter, så disse kan sendes individuelt af tjeneren når de er klar til at blive kørt.

Serveringer er som udgangspunkt slået fra. For at slå det til i Backoffice:

Tryk på Indstillinger i venstre menu.
Tryk på App - og slå Serveringer til.

NB! Efter Serveringer er slået til, vil det ikke være muligt at gå tilbage til den forrige løsning for at køre retter.

Opsætning

Tilføje varer til retter

Som udgangspunkt indeholder en bestilling én ret. Flere kan tilføjes ved at klikke på + i kurven.

Køre retter

Når varerne er fordelt på retter og bestillingen afsluttet på et bord køres første Ret automatisk.

Herefter er det muligt at køre efterfølgende Retter ved at finde bordet under Borde og derefter vælge Kør varer.

Herefter kan man køre en ret ved:

Tryk på Kør ud for en eller flere retter der skal køres.
Tryk på Send til køkken.

Flytte varer mellem retter

Det er muligt at flytte bestilte varer mellem retter.

Vælg bordet.

Tryk på Kør varer.
Tryk på Flyt - og vælg retten som varen skal flyttes til.

Bonner

Når den oprindelige bestilling afsluttes på et bord, sendes varerne til de relevante printere. Første bon viser en oversigt over alle retter, med besked om at køre Ret 1 og at vente med efterfølgende retter.

Når en efterfølgende ret køres, gives besked om at køre den valgte ret, samt at vente med efterfølgende.

Hvis der laves ændringer eller tilføjelser til retter efter bestillingen er afsluttet, printes en bon med tilføjelser på de enkelte retter, og hvis retten med tilføjelse allerede er kørt, gives besked om at køre tilføjelsen.