Forbind Visma DataLøn til QuickOrder

Der er en række ting, der skal sættes op for at integrationen til DataLøn kommer til at fungere.

Step 1

I QuickOrder's vagtplanlægningssystem skal du gå ind under "Indstillinger" -> "Integrationer"

Hvis du holder musen over "Bemærk" kan du læse brugbar info - i dette tilfælde står der at "Der gives feriepenge for løntillæg"

Step 2

Du kan nu trykke på "Integrer"

For at integrationen virker korrekt, vil du blive bedt om at taste DataLøn "Medarbejder-ID" ind, samt "Afdelings-ID". I toppen kan du se at det ligenu er "Medarbejdere" vi redigere, hvis du klikker på "Afdelinger" er det "Afdelings-ID" du kan tilføje.

Du finder Medarbejder-ID inde i DataLøn. Det er vigtigt at du holder listen opdateret løbende.

Tillykke! Du er nu integreret til DataLøn. Der står nu "Fjern" i stedet for "Integrer".

Step 3

Men hvordan ændre jeg i medarbejder-ID?

Det gør du ved at klikke på de tre "Prikker"

Du skal herefter trykke "Rediger" og du vil kunne redigere i Medarbejder- og Afdelings-ID, præcis som da du integrerede første gang!