Forbind Proløn til QuickOrder

Der er en række ting, der skal sættes op for at integrationen til Proløn kommer til at fungere.

Step 1

I QuickOrder's vagtplanlægningssystem skal du gå ind under "indstillinger" -> "integrationer"

Hvis du holder musen over "bemærk" kan du læse brugbar info - i dette tilfælde står der at "Der gives feriepenge for løntillæg"

Step 2

Du kan nu trykke på "integrer"

For at integrationen virker korrekt, vil du blive bedt om at taste Proløn Medarbejder-ID ind, samt afdelings-ID. I toppen kan du se at det ligenu er medarbejder ID vi redigere, hvis du klikker på "afdelinger" er det afdelings-ID du kan tilføje.

Du finder Medarbejder-ID inde i Proløn. Det er vigtigt at du holder den opdateret løbende.

Tillykke! Du er nu integreret til Proløn. Der står nu "fjern" i stedet for "integrer".

Det gør du ved at klikke på de tre "prikker"