Forbind Danløn til QuickOrder

Der er en række ting, der skal sættes op for at integrationen til Danløn kommer til at fungere.

Step 1

I QuickOrder's vagtplanlægningssystem skal du gå ind under "indstillinger" -> "integrationer"

Hvis du holder musen over "bemærk" kan du læse brugbar info - i dette tilfælde står der at "der gives feriepenge for løntillæg, samt at månedlig gage skal indstilles både i vagtplansystemet samt Danløn"

Step 2

Du kan nu trykke på "integrer"

For at integrationen virker korrekt, vil du blive bedt om at taste Danløn Medarbejder-ID ind, samt afdelings-ID (dette gælder kun ved flere afdelinger)

Du finder Medarbejder-ID inde i Danløn. Det er vigtigt at du holder den opdateret løbende.

Tillykke! Du er nu integreret til Danløn. Der står nu "fjern" i stedet for "integrer".

Det gør du ved at klikke på de tre "prikker"