Kom godt i gang med QuickOrder Kassesystem: Nem indtastning af ordrer, hurtig betalingsbehandling, daglige rapporter og bogføring. Alt dette får du med QuickOrder Kassesystem!

Backoffice

Du kan tilgå backoffice via dette link

Backoffice bruges til alt lige fra opsætning af betalingstyper & menukort, til oprettelse af lagerstyring.

Vi har en masse artikler om alt det du kan bruge backoffice til.

App

Du finder vores app i app-store ved at søge efter "QuickOrder POS"

Appen er kernen i din restaurant, og det er denne du bruger i dagligdagen.

Du kan lære mere om appen:

"dagens gang" med QuickPOS

Vi har en 9 minutters introduktionsvideo til QuickPOS - bemærk at designet er anderledes i dag, men arbejdsgangen er det samme.

Menukort

Nok det vigtigste element af dem alle :-)

Du kan enten oprette dit menukort inde i backoffice eller direkte i appen.

Den nemmeste måde, er at gøre det i backoffice på en computer:

Du gør det under "menukort" og trykker på "opret menukort" i højre hjørne - det er meget lige til så snart du sidder med det foran dig.

Du kan læse mere om det under backoffice

Regnskab

En succesfuld restaurant har naturligvis styr på deres regnskab.

Vi har en hel sektion hvor du kan læse mere om hvordan du håndtere dit regnskab i QuickPOS

Udstyr

Hvilket udstyr er kompatibelt med vores kassesystem? og hvordan gendanner jeg en bonprinter?

Alt dette kan du få svar på her

Forbind kasse og printere

Hvordan forbinder jeg min printer og kasse?

Vi har to guides:

Forbind kasse

Forbind printer

Men hvad hvis du har behov for at gendanne dem? læs her:

Gendan kasse

Gendan printer

Integrationer

Hvilke integrationer er der, og hvordan får jeg forbundet det? Vi har en lille sektion omkring de forskellige integrationer.

Lagerstyring

Lagerstyring hjælper dig med at holde styr på dit lager, så du undgår ubehagelig overraskelser med udsolgte varer.

Du kan læse mere om: lagerstyring