Denne artikel gennemgår hvordan at du indsætter dit webshop link de rette steder, så din kunder nemt kan finde vej til din webshop.

1. Hjemmeside

Lav en tydelig knap på din hjemmeside med et hyperlink til din webshop.

Knappen kan du fx kalde "TAKEAWAY", "BESTIL HER", og når kunderne trykker på knappen sendes de videre til din webshop.

Eksempler:

*Hvis du ikke ved hvordan at du laver hyperlinket, så få den person der laver din hjemmeside til at gøre dette.

2. Sociale medier

Vis linket synlige steder på dine sociale medier via fremtrædende knapper eller profilteksten, så dine kunder nemt kan tilgå din webshop.

Lav en "Køb nu" eller "Takeaway" knap som linker til din webshop og sørg for, at den er synlig så snart at man lander på din side.

Facebook:

Opsæt en knap som linker til din websshop via din Facebook side. Se deres guide her: Facebook Knap

Instagram:

På Instagram kan du både sætte en bestillingsknap på din side samt tilføje knapper til dine stories, så dine kunder nemt kan sendes videre til din webshop.

Se instagrams guides til opsætning af knapper her:

Opsæt madbestillingsknap på Instagram profil

Opsæt madbestillings-klistermærke i Instagram stories

3. Promovering

Lav opslag på dine medier og informér dine kunder om, at de kan bestille mad via din webshop.

Se vores gode råd til promovering her: Sådan promoverer du din takeaway menu på nettet