QUICKORDER

1. Ét leverandørforhold - ring ét sted hen, for at få hjælp.
  2. Ét samlet backoffice - undgå flere logins til dine systemer.
  3. Data lagret ét sted - brug dataen til at træffe beslutninger.
  4. Opdateringer - hav altid de nyeste og smarteste softwares på markedet.
  5. Integrationer - forbind vores produkter til en betroet integrationspartner.

QUICKPOS - kassesystem

1. Automatisk bogføring - spar tid og undgå tastefejl.
  2. Nemt at lære - spar tid på oplæringer af nyt personale.
  3. Hospitality fokuseret kassesystem - kun features branchen kan bruge.
  4. Statistik - dybdegående statistik bla. helt ned på enkelte betalinger.
  5. Plug and play - nemt at installere og forbinde hardware.

QUICKSERVE - håndterminal

1. Tidsbesparende - send ordrer fra bord til køkken.
  2. Betaling ved bordet - undgå kø ved baren.
  3. Tjener-statistik - se hvad dine tjenere omsætter ved gæsterne.
  4. Flere table turns - hurtigere og mere effektiv ordrehåndtering.
  5. Kør varer - bed om næste ret i køkkenet ved bordet.

WEORDER - takeaway & dine in

1. Gør oplevelsen mere personlig - implementer dit brand endnu mere i menukortet.
  2. Fra food trucks til a la carte - modtag ordrer fra gæstens hjem eller ved bordet.
  3. Dybdegående statistik - se hvad gæsterne bestiller, hvor og hvornår.
  4. Loyale gæster - ram dine loyale gæster med unikke kampagner.
  5. Kend din gæst - gør oplevelsen for dine gæster mere personlig.

SEATER - bord booking

1. No shows - reducerer no shows pga. data omkring gæsten.
  2. Implementering - nemt og hurtigt at få bookinger via hjemmeside, SOME osv.
  3. Til fri afbenyttelse - kan bruges uden at betale en krone.
  4. Virker på mobil - systemet er udviklet til mobil, så man altid kan følge sine bookinger.
  5. QuickPOS - fra booking til kvittering med integration til kassesystemet, QuickPOS.

QUICKMANAGER - vagtplanering og kommunikation

1. Lønprocent - beregn hurtigt lønprocenten for forretningen.
  2. Kommunikation - lav opslag eller kommunikerer direkte med medarbejderne.
  3. Performance - nemt at få overblik over performance vs. lønudbetaling.
  4. Lønkørsel - undgå tastefejl ved lønkørsel med integration til lønsystem.
  5. Vagtplanering - nemt at lave vagtplan, samt rykke rundt på vagter via byttebørs.

MONITOR - digital egenkontrol

1. Skabeloner - benyt frit skabeloner fra fødevarestyrelsen eller opret dine egne.
  2. Kalender - opret opgaver på valgte dage og tidspunkter og vælg en ansvarlig.
  3. Upload filer - hav dokumentationen i orden til når FVST kommer på besøg.
  4. Integration - integrer Monitor og QuickPOS, så rapporterne nemt kan udfyldes.
  5. Giv adgang - lad fødevarekonsulenter klare opsætningen af skabeloner m.v.