Sådan opretter du en webapp for stempelur til iPad

For at sikre at din iPad er logget korrekt ind på stempelur webapp'en, anbefaler vi at gøre følgende. Benyt Safari, da du herfra kan gemme app'en på din hjemmeskærm.

1. Login på link (app.quickmanager.io/punch-login)

Vælg "Stempelur" og indtast Virksomhedsid (findes under stempelur i backoffice for Quickmanager)

2. Føj til hjemmeskærm

Når du er logget ind, tryk da på ikonet og "Føj til hjemmeskærm".

Vælg derefter navn til app og tryk tilføj. App'en vil nu figurere på hjemmeskærmen for din iPad.

3. Gem adgangskode i indstillinger

For at sikre at den ikke logger ud og glemmer adgangskoden, anbefaler vi at gemme koden under "Indstillinger" og "Koder til websteder & apps" på din ipad".