Sådan linkes produkter til ingredienser

Denne artikel viser to måder hvorpå en ingrediens kan linkes til et produkt.

En ingrediens kan linkes til et produkt som et tilvalg, fx. hvis man skal kunne vælge ekstra ost til en burger. Derudover kan den linkes via lagerstyring, hvilket giver mulighed for at holde styr på beholdningen af standardingredienserne af produktet.

1. Vælg produktet du vil tilføje en ingrediens til:

• Gå til "Menukort" og find det produkt du vil redigere.
  • Tryk på de tre prikker og vælg "Rediger".

1-3

2a. Link via ingredienser:

• Rul til "Ingredienser" og tryk "Tilføj".
  • Udfyld felterne:
    • Gruppenavn: Skriv et navn for gruppen.
    • Ingrediensnavn: Alt efter om du vil tilføje en ingrediens eller en opskrift, brug "Ingrediens"/"Opskrift" togglen. Vælg den ingrediens/opskrift du vil linke.
    • Pris: Prisen for dette tilvalg.
    • Gratis: Antallet af gratis enheder.
    • Standard: Standard antal enheder i produktet.
    • Mængde brugt: Antallet af ingrediensen der bliver brugt.

3-1

• Tryk "Færdig" og "Gem".

2b. Link via lagerstyring:

• Rul til "Lagerstyring", tryk "Rediger" og tryk "Tilføj ingrediens".

4-1

• Udfyld felterne:
    • Ingrediensnavn: Alt efter om du vil tilføje en ingrediens eller en opskrift, brug "Ingrediens"/"Opskrift" togglen. Vælg den ingrediens/opskrift du vil linke.
    • Mængde brugt: Antallet af ingredienser der bliver brugt.

• Tryk "Færdig" og "Gem".