Dashboard

Gå ind på backoffice, som tilgås via https://pos.quickorder.io/

Indtast dine login oplysninger.

Det første du lander på, er vores Dashboard.

Dashboard giver dig et hurtigt overblik over din forretning.

Du kan vælge at se omsætning for alle ugedage, eller specifikke ugedage. Du har også mulighed for at ændre perioden du ønsker at se omsætningen for. Dette gør du oppe i højre hjørne.

Nøgletal

Under grafen ser du antal bestillinger, omsætning,  samt gennemsnitlig omsætning per ordre. for den valgte periode.

Dybdegående statistikker

Hvis du ønsker mere dybdegående statistikker;
Vælg "statistikker" i venstreside menuen

Den første statistik du vil blive mødt af, er det samme dashboard som på forsiden - altså en statistik over din omsætning.

Hvis du vælger den fane der hedder "kategorier" har du mulighed for at se statistikker baseret på kategorier

Præcis som med dashboardet, kan du ændre hvilken periode du ønsker at se statistikker over. Dette gøres i højre hjørne.

Fanen "produkter" giver dig mulighed for at se hvilke produkter du sælger mest af. Du kan filtre imellem kategorier, produkter og variationer. I dette eksempel har vi valgt kategorien "hovedretter"

I perioden 01.10.2020-13.01.2021, har jeg i dette tilfælde solgt flest cheeseburgere under kategorien "hovedretter"

Det bedste du kan gøre, er at prøve dig lidt frem med de forskellige kategorier og produkter.

Ønsker du mere dybdegående statistikker over produkter skal du slå "lagerstyring" til.

Se guide til lagerstyring

Så snart lagerstyring er slået til kan du få et overblik over hvor meget du tjener på hvert produkt. Se hvordan her

Andre statistikker

Der er yderligere 5 moduler hvor du kan se statistikker. Disse er:
* Tjenere
* Borde
* Ordrer
* Betalinger
* Afdelinger