Kategoriopdelinger bruges til at dele dine kategorier op i overordnede grupper. Disse grupper vil blive vist på dine køkkenbon'er, så kokken kan se dem. Det kan f.eks. være, at du gerne vil fordele dine kategorier under kategoriopdelingerne forretter, hovedretter og desserter.

For at oprette kategoriopdelinger, skal du logge ind på backoffice fra din computer. Klik ind på pos.quickorder.io og indtast dine loginoplysninger.

1. Tryk på "Indstillinger" i venstre navigation.

2. Tryk på "Menukort"og efterfølgende "Kategoriopdelinger"

3. Tryk på "Opret kategoriopdeling" øverst i højre hjørne.

4.  Du kan nu oprette de forskellige kategorier, et eksempel kan være "Forretter" - når du har navngivet kategorien, skal du nu vælge kategori(erne) i højre side. Kategorierne du kan vælge imellem, er dem som er i dit menukort. Hvis du har brug for hjælp til oprettelse af kategorier, kan du læse denne guide

5. Dette kan du gøre med alle de kategorier, du ønsker skal stå på køkkenbonnen. F.eks. "Drikkevarer" "Forretter" "Hoveretter" "Desserter"

Eksemplet ovenover viser at den "Kategori opdeling" der hedder "Drikkevarer" har flere underkategorier valgt, da menukortet både har kolde og varme drikkevarer. Så begge underkategorierne skal vælges i dette scenarie.

6. Tryk på "Gem" hver gang du opretter en ny kategoriopdeling.

7. Når du har oprettet alle dine "Kategorier" kan du nu lave rækkefølgen for, hvordan det skal være på køkkenbonen

Du kan trække i de forskellige kategorier, for at vælge rækkefølgen - I dette tilfælde vil drikkevarer stå øverst, herefter forretter osv. Den gemmer automatisk den nye rækkefølge, men det er en god idé at trykke på "Moduler" og "Synkroniser" på din QuickOrder POS app for at være på den sikre side.