Sådan slår du borde sammen i bookingmodulet

Nu kan du tilføje sammensætnings regler, så systemet ved, hvilke borde der kan sættes sammen, hvis en booking er for stor til et enkelt bord

1) Rediger det rum du vil tilføje sammensætningsregler for:

Screenshot 2020-08-12 at 13.14.14

2) Tryk på "Sammensæt borde" og tryk på "Tilføj ny sammensætning" for at begynde at lave din første sammensætning.

Screenshot 2020-08-12 at 13.17.48

3) Vælg de borde der skal kunne sættes sammen af systemet og vælg antal pladser.

4) Tryk gem og tilføj dem du har brug for. Du kan hover over dine sammensætningsregler for at se hvilke borde, der indgår i sammensætningen.