Sådan tilføjer du en ingrediens til lagerstyring

Ved tilføjelse af en ingrediens til lagerstyring kan du holde styr på beholdningen af denne ingrediens

1.    Gå til "Lagerstyring" og vælg "Opret":

1-1

2.    Udfyld felterne:

• Navn: fx. "Æbler".
  • SKU (Stock Keeping Unit): fx. "#564565", kan bruges til grossistens ordrenummer.
  • Enhed: fx. "stk" (styk), specificerer hvordan denne ingrediens er målt.
  • Lagerstyring on/off: Specificerer om der skal bruges lagerstyring for denne ingrediens.
  • Påmindelse ved lav lagerbeholdning: Vælg om du vil have en påmindelse, når du har lav lagerbeholdning, og i så fald ved hvilken beholdning.

2-2

3.    Klik på "Gem" knappen:

Ingredienserne er nu klar til at blive linket til de produkter hvor de bliver brugt.