App kan ikke opdatere, pga forkert Apple-id

Hvis din Quickorder apps ikke kan opdatere med beskeden om, at du er på et forkert Apple-id, så læs med her.

Når man downloader apps i på Ipad'en så er de forbundet til et Apple-id. Hvis du har downloadet en app på ét Apple-id og senere har skiftet til et andet Apple-id på ipad'en, så kan du ikke opdatere de apps som er downloadet på det gamle Apple-id.

Du skal derfor slette app'en og downloade den igen. Så vil den være forbundet til det nye Apple-id.

Under "app store" kan du ved at trykke på ikonet oppe i højre hjørne se, hvilken mail og Apple-id, som du er logget ind med. Hvis det ikke er den korrekte, så log ud og ind på den rette.