Problemløsning - Bluetooth printere

Printer har mistet forbindelse / kan ikke forbinde

1. Genstart iPad, Quickorder App og printeren

2. Check derefter Bluetooth på iPad under Indstillinger

2.1 Hvis Bluetooth er tilsluttet printeren:

Gå til Quickorder app -> Moduler -> Printere -> Slet printer -> Opret forbindelse -> Vælg Bluetooth -> Vælg printer -> Forbind printer.
Kan den ikke forbinde skal printeren gendannes. Se da Gendan bonprinter (Bluetooth)

2.2 Hvis Bluetooth ikke er tilsluttet printeren:

Slå Bluetooth fra og til. Forbinder den ikke automatisk til printeren -> Slet da printeren under enheder i Quickorder Appen og glem enhed under Bluetooth i indstillinger på iPad.

Du glemmer enheden på iPad her:

Forbind derefter til printeren. Se Forbind bonprinter (Bluetooth)