Download webapp

Denne artikel viser hvordan at du downloader en hjemmeside til din hjemmeskærm på iPhone og iPad, så det ligner en app.

Åbn hjemmesiden i Safari. Tryk på mceclip2.png symbolet -> Føj til hjemmeskærm -> navngiv app -> tryk tilføj.

Se vejledninger herunder:

Trin 1 - Føj til hjemmeskærm

Trin 2 - Navngiv app'en

Trin 3 - App'en er nu på din hjemmeskærm

Trin 4 - Gem adgangskode
Ved at gemme adgangskode i indstillinger på iPad'en, behøver du ikke at indtaste kode, hver gang du går ind på app'en.

Gå til indstillinger -> adgangskode -> weorder.com -> udfyld brugernavn og kode -> gem.