Med vores Nets integration sender vores kassesystem automatisk beløbet til din Nets terminal. Du slipper derfor for manuel indtastning og fejl.

Vores integration kan på nuværende tidspunkt benyttes med Lane-3000 terminaler som understøtter Cloud Connect.

Lane-3000 terminalen er en lan terminal, som kables til din router. Du kan vælge et 2m eller 5m kabel. Hvis din router er længere væk skal du benytte forlængelse vha. en switch.

1. Bestilling af terminal & indløsningsaftale

Kontakt vores support afdeling på +45 71 99 26 24 eller support@quickorder.io

Har du allerede terminal eller indløsningsaftale, så kontakt os alligevel, så vi kan sikre at dit setup passer til integrationen.

2. Opsætning af terminal

Når du bestiller en Cloud terminal hos Nets, sender de et Brugernavn og Adgangskode. Sørg for at gemme disse da de skal bruges i opsætningen.

Selve terminalen er opdateret med Brugernavn og Adgangskode ved modtagelse, og skal derfor blot aktiveres og forbindes til internettet.

Aktivering af terminal:

I kassen fra Nets medfølger terminal, kabel og strømforsyning.

Kablet kan ses herunder:

1. Montér kabel i terminal og router. HDMI stik i terminal og ethernet stik i router/switch

2. Tilslut strømforsyning til stikkontakt og ovenstående kabel

3. Så snart der er strøm på, starter terminalen

Derefter kan du gå igang med opsætningen af Integrationen i dit Quickorder backoffice. Se herunder:

3. Integration

3.1 Opsætning i Backoffice

For at kunne anvende Nets Cloud terminal skal Integrationen aktiveres.

Tryk på Indstillinger i venstre menu.

Tryk på Integrationer.

Tryk på Forbind på Nets integrationen.

For at kunne modtage betalinger, skal der desuden opsættes betalingstype.

Tryk på Indstillinger i venstre menu.

Tryk på Betalingstyper.

"Nets Cloud" er automatisk oprettet og kan findes i listen over "Inaktive betalingstyper".

Aktiver "Nets Cloud" ved at trykke på "+" og rediger herefter ift. opsætning med regnskabsprogram og kasseoptælling.

3.2 Forbind din Nets Cloud terminal på iPad

Start med at synkronisere din app, så Nets Cloud er aktiveret som betalingstype (1).

Herefter skal der logges ind på Nets CloudConnect (2).

Tryk på Moduler i venstre menu.

Tryk på Nets under Integrationer.

Indtast Brugernavn og Adgangskode fra Nets, som blev sendt i forbindelse med bestilling af terminalen.

Nu kan terminalerne der er forbundet med din Nets CloudConnect-aftale ses, og det er muligt at ændre navn på terminal og Forbinde dem til at kunne modtage betaling via POS.

Afstemning af terminal og genprint af kvittering

Når en terminal oprettes eller allerede er oprettet, er det muligt at skifte navn på terminalen.

Det er desuden også muligt at genprinte den sidste kvittering fra terminalen.

Afstemning i POS

Det er muligt at afstemme sin terminal fra selve terminalen, MEN ønsker man en kvittering af afstemningen fra POS, skal afstemningen foretages i POS ved at vælge den terminal man ønsker at afstemme.

Manuel afstemning fra terminalens menu

Tryk på [Menu] knappen, swipe Købmandskortet og vælg [6] Afstemning

Betaling med Nets Cloud

Når en betaling skal foretages med en Nets Cloud terminal, vælges Nets Cloud som betalingstype i betalingsvinduet, og den relevante terminal vælges, hvis man har flere terminaler.

Drikkepenge på terminalen

Drikkepenge funktion skal slåes til direkte på Nets terminalen.

Oplever du problemer med opsætningen? Se løsninger her:

Terminal er ikke logget ind med Cloud Connect

Gå til Købmandsmenu på terminalen -> [6] Parameter -> [1] Ændre ->

I menupunkt [2] Kommunikation sættes følgende:
Komm. Type= Ethernet

I menupunkt [3] Kasse sættes følgende
ECR = Ja
Komm. type = IP Ethernet
ECR/TLS = Ja
ECR IP Addr. = 212.226.157.243
ECR IP port = 6001