Forklaring af priser - licenser, bordhåndtering & håndterminaler

Denne artikel hjælper dig til at forstå vores prisstruktur og de muligheder du har med vores POS abonnementer.

1. Licens = Når I skal bruge en ekstra iPad med Quickorder POS app'en

2. Bordhåndtering = Når I har borde i restauranten

3. Håndterminal = Når I har bordhåndering og ønsker en ekstra iPad til at tilføje produkter til borde og tage imod betaling, når bordet afsluttes.

1. Licens (300kr)

Der skal bruges 1 licens for hver Ipad, hvor I ønsker at bruge vores "Quickorder POS" appen.

Ønsker I at have 2 stationer (1 i ved baren og 1 ovenpå), så skal I derfor vælge 2 licenser.

Hvornår er der normalt behov for flere licenser?

- Når man har en stor restaurant eller flere rum/afdelinger i restauranten

- Når man ikke kan nå at indtaste ordrer og tage imod betaling med det nuværende setup

Ekstra licens tilføjes ved at trykke "+" under indstillinger og abonnementer. Send derefter en mail til support@quickorder.io, så vi kan sikre at I har den rette adgang.

2. Bordhåndtering (200kr)

Bordhåndtering skal slåes til, hvis I ønsker at kunne tilføje bestillinger til borde og derved først tage imod betaling, når gæsterne ved bordet er færdige.

Bordhåndtering er aktiv på alle jeres licenser, og koster kun 200kr uanset hvor mange licenser I har. Har i 2 licenser + bordhåndtering er det altså kun 2x300 + 1x200 = 800DKK i alt.

3. Håndterminal (Quickorder Go) (100kr)

Vores definition af håndterminal, er når I ønsker at jeres tjenere skal have en iPad (mini) med rundt og registrere bestillinger til borde og afregne når bordet er afsluttet.

Hvornår er der behov for en håndterminal?

- Når I har udeserveringsområde med borde og ønsker at kunne indtaste ordrer og afregne derude

- Når I har en stor restaurant, og I ønsker at kunne indtaste ordrer og afregne borde, uden at gå hen til kassen.

Håndterminaler tilføjes ved at trykke "+" under indstillinger og abonnementer. Send derefter en mail til support@quickorder.io, så vi kan sikre at I har den rette adgang.

I skal derefter downloade app'en "Quickorder Go" og logge ind med denne. Sørg for at vælge jeres normale kasse ved opsætningen, så håndterminalen sender omsætningstallene derover og I får en korrekt kasseoptælling.

*Håndterminaler kan ikke benyttes til indtastning af To Go ordrer - her skal I istedet tilføje en ekstra licens.