Kom igang med kassesystemet

Denne artikel viser, hvad du skal sætte op, for at kunne tage imod dine første ordrer med dit nye kassesystem.

Der er 3 punkter du skal benytte dig af:

1. Backoffice - Her laver du opsætning og indstillinger via din computer. Du tilgår backoffice via www.pos.quickorder.io

2. Ipad App (Quickorder POS) - App'en er jeres kasse, som I benytter i restauranten. Du finder appen her: Quickorder POS App

3. Udstyr - Kasse og printere skal forbindes til Ipad App'en, og vil derefter printe som I ønsker det.

Herunder beskriver vi de punkter, som du som minimum skal have ordnet, inden at I tager kassesystemet i brug.

1. Backoffice

A) Opsætning af menukort

B) Opsætning af betalingstyper

C) Opsætning af borde (ikke relevant, hvis I ikke har bordstyring i abonnementet)

Nu er I klar til at tage imod bestillinger. Ønsker I en mere avanceret opsætning så gå til Indstillinger i backoffice og gennemgå punkterne.

Herunder vises et billede fra backoffice:

2. Ipad App

Når du har hentet Quickorder POS App ned på jeres Ipad skal du logge ind med samme login som til dit backoffice.

1. Dan dig et overblik over app'en. Se vores intro video her: Dagens gang med Quickpos

2. Afprøv forskellige typer af ordreindtastning i Træningsmode

3. Lær kasseoptællingen at kende under "Moduler". Når I åbner dagen skal kassen åbnes og når I lukker skal kassen lukkes.

4. Opsætning af printere (se næste afsnit)

3. Udstyr

Nu er tid til at forbinde kasse og printere til ipad'en, så køkkenbonner og kvitteringer printes, når I ønsker det.

Hvis det er første gang at I anvender ustyret benyt da følgende vejledninger alt efter hvilken type udstyr I har:

Forbind kasse - sådan gør du

Forbind Bluetooth bonprinter

Forbind bonprinter (Lan) - Sådan gør du

OBS 1: Har dit udstyr været brugt tidligere, så skal I gendanne udstyret inden opsætning.

Gendan Kasse - Sådan gør du

Gendan bonprinter (Bluetooth)

OBS 2: Benytter i udstyr, som ikke er købt hos os find da vejledningerne for udstyret for gendannelse og forbindelse. Se også: Kompatibelt hardware til Quickorder

Når printerne er sat op, så kan I teste ordreindtastning og tilpasse opsætningen, som I ønsker det.

Tillykke! I er nu klar til at tage imod jeres første gæster.