Dette er en TODO-liste, som viser dig et overblik over hvilke indstillinger, som du skal lave for at blive klar til at modtage dine første ordrer i Weorder.

Weorder er vores online bestillings platform, som kan benyttes både til at tage imod bestillinger ifbm. takeaway og/eller bestilling fra bordene via QR koder.

Platformen er integreret med vores kassesystem, hvilket betyder at ordrene sendes til kassen og printes ud på samme måde, som når I selv indtaster ordrer.

Indstillinger til Weorder laves på Admin.weorder.com

*Hvis du ikke har modtaget et login og webshop link endnu, så kontakt support@quickorder.io

For at blive klar til dine første bestillinger følg da nedenstående punkter:

Step 1: Udfyld betalingsinformationer. Se: 1. Payment settings

Step 2: Sæt åbningstider og udfyld informationer til shoppen. Se: 2. Restaurant Settings

Step 3: Opsætning af menukort i dit Quickorder backoffice. Se: 3. Tilpasning af eksisterende menu

Step 4: Lav et par testordrer og forstå ordreflowet. Se: 4. Ordrehåndtering i Weorder

Når ovenstående er udført er din shop klar til at modtage order. Du kan nu sætte shoppen live ved at følgende nedenstående vejledninger:

Step 5:

A) Takeaway: Lancering af Takeaway

B) Selvbetjening: Lancering af Selvbetjening